Impresszum

A Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola diákjainak online diáklapja

A szerkesztőség címe:
2045 Törökbálint, Óvoda u. 6.

Email: suliujsag@balintsuli.hu

A felhasznált fotók forrása: pixabay.com, pexels.com

Az oldal látogatóinak személyes adatait nem tároljuk. A cikkek kommentelésekor a felhasználó belegyezik, hogy az általa megadott nevet és e-mail címet, illetve számítógépe IP-címét a weboldal adminjai megkapják. Ezeket az adatokat semmiféle módon NEM tároljuk és NEM adjuk ki harmadik félnek, csupán az esetleg nem megfelelő kommentek megakadályozását szolgálják. A kommenteket a kommentelési szabályok alapján az adminok bírálják el. Bármiféle kérdéssel, kiegészítéssel, panasszal a suliujsag@balintsuli.hu e-mail címen keress bennünket!

Kommentelési szabályaink:

 1. Olvasd végig a cikket!
  Kérjük, olvasd el a teljes cikket, mielőtt kommentelsz! Félreértéshez vezethet, ha olyan dologról formálsz véleményt, amit nem ismersz teljesen. Olvasd végig, és értsd meg a cikket, utána indulhat a kommentelés!
 2. Tiszteld a cikk szerzőjét és a többi kommentelőt!
  A szerkesztőség tagjai is emberből vannak, és az emberek hibázhatnak. Mi is ugyanolyan fáradt diákok vagyunk, mint ti. Kérjük, ha valamilyen hibát találsz a cikkekben, jelezd e-mailben! Előre is köszönjük.
 3. Gondold át a stílusod!
  Nem kell mindennel egyetérteni, viszont a véleményedet kulturáltan is ki lehet fejteni. Az oldalon bármiféle gyűlöletbeszéd tilos, és a kommenteléstől való azonnali eltiltást von maga után. Gondolkodj, mielőtt írsz!
 4. Vállald a neved és arcod!
  Sokan vannak, akik egy anonim felhasználó mögé bújva sokkal bátrabban magyaráznak, mint azt élőben tennék. Kérjük, ne felejtsd el betartani az udvariasság alapszabályait.
 5. Kerüljük a kommentháborúkat!
  Értjük, szeretnéd megmondani a másiknak, hogy mit gondolsz, és ezt természetesen ő sem hagyja szó nélkül. Amíg ez konstruktívan zajlik, és a cikk témájába vág, addig tedd meg nyugodtan. Cikkeink azért is íródnak, hogy értelmes beszélgetéseket kezdeményezzünk.
 6. Hagyjuk a belsős poénokat!
  Lehet, hogy egy-egy vicc az osztályon belül poénos, de ne felejtsd el, hogy ezt az újságot nemcsak ti olvassátok. Kérjük, hogy az osztályon belüli és az osztályok közötti poénokat más platformon használjátok!
 7. Használj egész mondatokat!
  És a végére maradt a legfontosabb. Kérjük, az oldalon használjátok a magyar nyelv stilisztikai és helyesírási szabályait! A diákzsargonnal és a rövidítésekkel – mint például a pls vagy a brb – semmi baj nincs, de a vulgárisabbakat, kérjük, hanyagoljátok.

  További kellemes böngészést: Balog Peti